N A T U R A L


THE OWNER


Taggie board

OnGoingGiveaway
Bengong giler.
Friday, February 15, 2013 • 4:31 PM • 0 comment{s}

Hai! nak cite something for my readers. Hahaha! first time buka blog memang tak tahu apa nk tulis. Lepas pikir punya pikir, dapat gak idea nk bercerita. Mase hari Khamis tu, last sekolah nk cuti tu, mase balik tu, mase tu selepas hari rabu laa.. selepas hari rabu tu, mase tengah sekolah tu, aku tak balik sekolah lagi, maknanya mase kat sekolah tu hari khamis laa.. Hari khamis tu, aku nak balik sekolah.. Lepas tu datang lah sorang mamat ni suruh hantar satu benda ni. Dia datang kt aku bagi benda tu, tapi panggil nama kawan aku. Aku pun pelikk seribu bahasa lah. Aku cakp dalam hati "Siott tul lah mamat ni, name aku pun tak ingat ke??" Aku pun senyap je lah sebab tak nak ambik tahu pun. Lepas dalam beberapa second tu, dia baru sedar yang dia salah panggil name orang. Dia pun kate lah kt aku "Eh, mung Nabila ke, Syuhada?" Hahaha! Aku pun gelakk ar skit kan.. Kire lawak ar tu. -oo- -Crush-